torsdag 29 mars 2012

Idag hade jag en liten snabb fotografering med Maria Delvert, här är resultatet.

onsdag 14 mars 2012

Josefin Adenholm

Här är 2 bilder på Josefin Adenholm från fotograferingen i Stilleryd hamn som jag la upp tidigare:)

tisdag 13 mars 2012

Portfolio snack

Idag har jag inte någon bild att erbjuda men idag så har jag och Mattias Wallin sorterat bilder till min portfolio och fasen va synd de va att jagi nte tog någon bild! för så jäkla många bilder som de vaXD alla bänkar, bord och hyllor va täckta av bilder på varandra i klassrummet vi stod i, men känns som att jag fick en lite mer intressant variation på portfolion nu iaf:)

söndag 11 mars 2012

Stilleryd Hamn

Här är en av de fina platser jag besökt under dagen:) Stilleryd hamn är en väöldigt fin plats att vara på vid solnedgången, litet tipps där!

fredag 9 mars 2012

Karlshamnsfärd!

Idag så blev det en tur ner till Karlshamn och här blir jag kvar till på söndag för att fotografera och träffa folk för förr då jag tidigare bott i denna mysiga lilla stad:)

torsdag 8 mars 2012

Redovisning del 1 Johan Westin

Idag så hade vi redovisning av den första produktbilden vi fotograferade med Johan Westin under dessa dagarna detta är min första bild (den svarta produkten)

onsdag 7 mars 2012

Fortsättning på Produktfotografering

Dessa dagarna som gått har vi enbart jobbat med produktfoto uppgiften. först har vi mathilda, sen Tina, sen Maria och sen såklart Tony

måndag 5 mars 2012

Produktuppgift!

Idag så fick vi en ny uppgift som ska redovisas för Johan Westin och för Mattias Wallin. Vi ska fotografera en blank produkt, en svart produkt och en glas produkt. Jag satte igång med en gång och fotograferade den blanka produkten ikväll :)

söndag 4 mars 2012

Assistans Linköping

Idag så har jag tagit mig till Linköping för att assistera en grym fotograf vid namn Fredrik Augustsson vid en fotografering. Det var riktigt trevligt och en ganska skön stämning genom hela fotograferingen. Känner ni inte till fredrik gå in och kika på hans hemsida:) www.fredrikaugustsson.com

fredag 2 mars 2012

The return of Johan Westin

Idag har vi haft Johan Westin i 2 dagar i Filter lära. Vi har lärt oss många olika sätt att använda filter på, hur man kan balansera upp ett rum till en vitbalans och hur man gör lite effekter med filter.
Olle slet som ett djur för att hålla Johan på gott humör, haha.